Elektra

Ontwerpen en aanleg van elektrische installaties. Zowel lichtinstallaties als kracht installaties. Deze werkzaamheden richten zich op woningbouw, luxe woningbouw, kantoren, horeca en industrie. Wij verzorgen ook keuringen voor elektrische installaties. Denk b.v. aan de komende APK keuring voor woningen. U krijgt dan van ons een uitgebreid advies hoe Uw installaties erbij staat. Al onze installaties worden opgeleverd en gedocumenteerd volgens de richtlijnen van KOMO INSTALL. Voor onze klanten hebben wij een 24 uurs storingsdienst.

Verlichtingsadvies

Volgens de wens van de klant kan, na keuze van het type armaturen, een verlichtingsadvies opgesteld worden. Vaak in overleg met de fabrikant van de armaturen, of indien er verschillende fabrikanten in het spel zijn dan wordt het advies door ons zelf gemaakt.

Data netwerken

Frame legt datanetwerken aan in kantoren of in het klein in de woning. Tevens verzorgen wij de aansluitingen op de patchkast en leveren wij ook deze kasten. De aangelegde netwerken CAT5e of CAT6, kunnen wij ook gecertificeerd opleveren.

Telefooninstallaties

Frame zorgt voor de aanleg en implementatie van VOIP telefonie.
Dit doen wij samen met onze partner BRITE telecom.
http://www.britetele.com/