Brandmeldinstallaties

Frame installeert diverse soorten brandmeldinstallatie. Wij bieden aan simpele rookmelders, eventueel aan elkaar gekoppeld, in de woning. Ook installeren wij kleine ontruiminsinstallatie zoals bijvoorbeeld in de kamerverhuur of de verenigingsgebouwen. Voor grotere installaties kunt U ook bij ons terecht, zoals de Beurs van Berlage te Amsterdam of winkelcentrum Cruquius Plaza te Cruquius (Haarlemmermeer)

Alarm installaties

De beveiligingsafdeling van Frame heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van alarminstallaties die op basis van persoonlijke wensen van de klant aangelegd kunnen worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een risico analyse en de wensen van de klant. Bij de beveiliging kan gebruik worden gemaakt van doormelding naar een meldkamer of doormelding b.v. op de eigen GSM telefoon. Wij maken uitsluitend gebruik van NCP goedgekeurde materialen, echter zijn wij niet BORG gecertificeerd. Dit vanwege het feit dat de klant uiteindelijk deze kosten zal moeten dragen. Zo zal dit merkbaar zijn in de prijs van onze offerte. Mocht er toch vanuit b.v. de verzekering BORG certificering nodig zijn dan kan dit uiteraard door ons worden geregeld.

Toegangscontrole

Allerlei soorten van toegangscontrole zijn bij ons mogelijk. Van afstand drukkers, pincodes, sleutelhanger en vingerafdrukken. U mag het zeggen en wij adviseren dan welke soort van toegangscontrole het beste bij U past. Tevens is de aanleg van intercom installaties één van de mogelijkheden om toegangscontrole te regelen. Ook voor dit soort installaties bent U bij Frame aan het goede adres.

Camera installatie

Frame installeert camera’s met hoge kwaliteit en ook de recorders zodat de events worden opgenomen. We leveren camera’s met IP technologie en PoE en uiteraard ook Coax bedrade camera’s. Met deze technologie is tegenwoordig ook een HD kwaliteit te realiseren. Zo kan een bestaande installatie vaak worden geüpdatet naar een betere kwaliteit. Voor voorbeelden kunt U uiteraard in onze showroom terecht waar wij uiteraard deze technologie ook zelf gebruiken.